Mijn naam is Rianne Veeninga, ik ben eigenaar van "Kleintje Fotografie".

Ik heb een passie voor sport en fotografie. Toen ik 16 jaar oud was, kreeg ik mijn eerste fotocamera. Daar is mijn passie voor de fotografie geboren. Doordat ik veel van een familielid heb geleerd, vond ik het fotograferen alleen maar leuker worden.

Waar komt de naam "Kleintje Fotografie" vandaan? Ik ben jarenlang keeper geweest bij het hockey en heb diverse clinics gevolgd bij de keeperschool van Pirmin Blaak (keeper van het Nederlands mannen hockeyteam). Hij noemde mij "Kleintje" vanwege mijn lengte. Zo ben ik aan de naam "Kleintje Fotografie" gekomen, met de slogan "Groots in foto's!"

Jarenlang heb ik in teamverband gesport. Door omstandigheden kan ik dat niet meer, maar ik heb de liefde voor de sport terug weten te vinden door mijn andere passie, namelijk fotografie, te combineren met de sport.

Bij "Kleintje Fotografie" bent u aan het juiste adres als u professionele foto's wilt laten maken van uw team tijdens wedstrijden, of als u individuele foto's wilt laten vastleggen. Het maakt niet uit of u op voetbal zit of aan turnen doet, iedere sport is welkom! Ook voor productfotografie en wenskaarten gemaakt van eigen foto's kunt u bij ons terecht! Kortom, we zijn van alle markten thuis!